Handschoenkastlichtje

Handschoenkastlichtje

Dit is het handschoenkastje van Kruisem Verlicht. Daar zitten de spullen voor de passagiers van het voertuig Kruisem Verlicht . En zoals elk handschoenkastje brandt hier ook een klein lichtje. Op deze pagina vind je muziek, video en beelden die de kernploeg met elkaar deelt - omdat het nu eenmaal fijn is om samen onderweg te zijn. Geef hier muziek, video of andere beelden door die iets betekenen voor jou en die je wilt delen met anderen op onze trip. Ze worden allen op deze "verborgen" pagina gepost.

Stuur je muziek, video, foto's etc... door naar handschoenkastlichtje@kruisemverlicht.be . Zet er eventueel wat duiding bij voor de lezer of luisteraar. Wat je deelt, komt snel op deze pagina.

ps.: Deze pagina is ook een test voor het streamen van muziek voor de nieuwjaarsreceptie. Zo zal je merken dat de Spotify-lijst hiernaast, enkel kan afgespeeld worden, als je eerst zelf een spotify-account aanmaakt.

Video

Het AFI (American Film Institute) eert éénmaal per jaar een artiest uit hun vakgebied. Het is een avond waarbij één gast gewoon van alle collega's felicitaties en applaus krijgt. We doen dat te weinig: gewoon zeggen dat iemand goed is in wat hij doet. Af en toe naar een clip van AFI kijken, is hartverwarmend.

Toon Hermans is één van mijn grote helden waar ik vaak naar terug grijp. Hij maakte grappen zonder ooit iemand te beledigen. Bijzonder.

Ik deel vaak deze artiest omdat hij in België niet zo gekend is maar toch sterk de school van Toon Hermans volgt.

Teksten en beelden

Ik geloof in het gepassioneerd nastreven van idealen en dromen. Vaak worden ze vertrappeld door de omstanders. Ik vermoed dat dit de reden is waarom ik dit gedicht koester.

Had I the heavens’ embroidered cloths,
Enwrought with golden and silver light,
The blue and the dim and the dark cloths
Of night and light and the half-light,
I would spread the cloths under your feet:
But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.