Corona in Kruisem

Op deze pagina vind je geen actueel cijfermateriaal over besmettingen in Kruisem. Gelieve hiervoor de website van de gemeente en de federale overheid te raadplegen.

 

Getuigenissen

We bleven in Kruisem lang gespaard, maar ook bij ons slaat nu het coronabeestje hard toe.

Hieronder laten we enkele mensen aan het woord die het virus van dichtbij hebben gezien. Om zo de bestrijding van het Corona-virus kracht bij te zetten én om anderen een hart onder de riem te steken. Met echte verhalen geven we de ernst van de pandemie een gezicht. De strenge maatregelen volhouden, wordt zo een stuk makkelijker.

Heb je een corona-ervaring achter de rug of zit je er nog midden in? Vertel ons jouw verhaal via  getuigenissen@kruisemverlicht.be. Wil je liever een gesprek? Stuur ons je telefoonnummer door dan bellen we jou op! Alle verhalen verwerken we op een discrete wijze en waar gewenst anoniem.

Ook onze "lichtpeter", Johan Browaeys, biedt graag een luisterend oor voor jouw verhaal. Als één van de eerste coronapatiënten met zeer ernstige symptomen, deelt Johan graag zijn ervaring met jou.

Mijn naam is Iene en ik ben kinesitherapeute van de bewoners op de eerste verdieping Lees Meer
"Plat": getuigenis van een Covid-19-patiënt “Ik ben wie ik ben, Ik kan wat ik kan Lees Meer
Lichtpeter Johan Browaeys Witte wolken en een schoorsteen: getuigenis van een Covid-19-patiënt “En plots zag Lees Meer
Een "raambezoekje" doet deugd! Toen mijn partner positief testte op Corona, betekende dit voor hem, Lees Meer

Corona in beeld

Officiële informatie

Voor meer informatie over het corona-virus verwijzen we naar de officiële websites van de overheid en de wetenschapsinstellingen:

Nood aan een luisterend oor?